Kleurplaten

Tips van Andere Kleurplaten
mini Educatieve apps voor iPhone of iPad

De gekste olifanten op de iPad

Mikoe, schitterend prentenboek op de iPhone

Overige links
Kleurplaat Overzicht
Kleur je suf
Voordeelstart.nl

De leukste kleurplaten!

Hou je van kleurplaten? Wij ook! Bij anderekleurplaten.nl vind je exclusieve kleurplaatjes om te leren en om in te kleuren: tekeningen van het seizoen, van dieren, van robots, van het Nederlandse alfabet etc..
De kleurplaten zijn leuk voor thuis, voor op school of bij de opvang!

Vrolijke Pasen!

Al zin in een paashaas? Inkleuren!

Disclaimer

Gebruik van Andere Kleurplaten

Door gratis gebruik te maken van deze website anderekleurplaten.nl, verklaart u akkoord te gaan met onze voorwaarden zoals hieronder vermeld. Indien u jonger bent dan 16 jaar dient u altijd toestemming te vragen van de ouders.

Eigendom van alle materiaal

Alle materiaal en illustraties op anderekleurplaten.nl zijn eigendom van Andere Kleurplaten. De illustraties worden aangeboden voor individueel gebruik en educatief gebruik in klas of op school. Het is niet toegestaan om de illustraties commercieel te gebruiken zonder toestemming van Andere Kleurplaten. Het is ook niet toegestaan om de illustraties op andere website te plaatsen, om afgeleide werken van te maken zonder toestemming van Andere Kleurplaten.

U mag een kopie van de aangeboden kleurplaten downloaden op een enkele computer voor uw persoonlijke, niet-commercile gebruik, mits u al het copyright en overige eigendomsrechten intact laat.

Wilt u één of meer illustraties commercieel gebruiken? Neem contact met ons op.

Beperking van aansprakelijkheid

De inhoud van deze website wordt door de redactie van Andere Kleurplaten met voortdurende zorg en aandacht samengesteld en onderhouden. Fouten kunnen echter niet altijd voorkomen worden. Er kunnen dan ook op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan de op de website aangeboden informatie en diensten. Andere Kleurplaten aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die op enigerlei wijze voortvloeit uit het gebruik van deze website of uit de tijdelijk onbeschikbaarheid van deze website.

Deze website is gratis te bezoeken dankzij de advertenties en links die er op staan. Andere Kleurplaten geeft geen garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, het gebruik en de beschikbaarheid van de aangeboden websites.

Andere Kleurplaten is een handelsmerk van Robota Softwarehouse bv